Η σκυτάλη στον Πειραιά

Το τμήμα κλασικού αθλητισμού συμμετείχε στους αγώνες σκυταλοδρομίας το Σάββατο 17/11/2015 στον Πειραιά. Μια υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα με εκπληκτικό καιρό έδωσε τη δυνατότητα σε όλους και κυρίως στα παιδιά να χαρούν με την ψυχή τους τον αγώνα. Ο αθλητισμός είναι ζωή, είναι φιλία και μέσα από τα Street Relays είναι και συνεργασίες αλλά και φιλανθρωπία! Η ομάδα του ΑΟ Ακρίτα βρέθηκε στο Πασαλιμάνι, πήρε σκυτάλη και έτρεξε για να συνδυάσει την προσωπική άθληση και ψυχαγωγία με τη στήριξη της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων “Καλός Ποιμήν”.

Κοντα μας για άλλη μια φορά τα επίτιμα μέλη του Συλλόγου μας Νίκη Μπακογιάννη και Βούλα Κοζομπόλη καθώς και άλλα μέλη του Συλλόγου Ολυμπιονικών που μετείχαν στην εκδήλωση όπως η Βούλα Ζυγούρη.

Ειδική αναφορά στην ομάδα της Καλαμάτας έκανε ο δήμαρχος Πειραιά κ. Μώραλης και ιδιαίτερα στην υποψηφιότητα της πόλης μας για πολιτιστική πρωτεύουσα 2021 μιας και ο Πειραιάς αποτελεί μια από τις πόλεις που διεκδικουν το χρίσμα.

Με την ομάδα των ανδρών συμμετείχαν οι: Πέτρος Παπαδόπουλος, Κοσμάς Τριανταφυλλόπουλος και Πάρης Χρονόπουλος ενώ με την ομάδα των γυναικών οι: Δήμητρα Παναγοπούλου, Κικεντζή Νάντια και Γεωργία Παναγοπούλου. Επίσης, συμμετείχαν στις ομάδες των παιδιών οι παρακάτω αθλητές της Ακαδημίας του ΑΟΑΚΡΙΤΑΣ: Αλέξανδρος Κικεντζής, Αλεξάνδρα Δουλάμη, Θεοδώρα Δουλάμη, Μαρία Ορφανέα, Ηλίας Καράμπελας, Παναγιώτης Νταβέας, Γρηγόρης Σκαρτσίλης, Γρηγόρης Μηλίτσης, Γεωργία Παναγιωτοπούλου, Νικάλαος Δαλαχάνης και Καλή Δαλαχάνη.

Μοιραστείτε τα νέα μας: