3η Προπονητική Ημερίδα Στίβου Πελοποννήσου

Ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ με την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, διοργανώνουν την 3η Προπονητική Ημερίδα Στίβου Πελοποννήσου, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2022 από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 στο Στάδιο Καλαμάτας. Στους Αγώνες συμμετέχουν πάνω από 300 παιδιά από 10 αθλητικά σωματεία της Πελοποννήσου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:
Πατήστε εδώ για να ανοίξετε και να κατεβάσετε σε pdf την Προκήρυξη της Προπονητικής Ημερίδας

Οι Αγώνες έχουν σκοπό να δώσουν στα παιδιά της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου την δυνατότητα να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και να πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις.

Επιπλέον, αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τα μικρά παιδιά που πρόσφατα είχαν την πρώτη τους επαφή με αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού, να συμμετέχουν σε μια όμορφη αθλητική γιορτή, με βάση την άμιλλα και το ευγενές αθλητικό πνεύμα.

Μεγάλο είναι το όφελος της πόλης από την προβολή σε πολλά αθλητικά και ειδησεογραφικά ΜΜΕ. 

Οι αγώνες θα είναι αφορμή να επισκεφτούν την Καλαμάτα πάνω από 1.000 άτομα, που είναι οι οικογένειες των παιδιών από άλλες πόλεις της Πελοποννήσου και μέλη των αθλητικών σωματείων.

Σκοπός του Γ.Σ.ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 είναι η συνεχής εξέλιξη και η καθιέρωσή του ως Πρότυπος Αθλητικός Σύλλογος, που εκτός από την ποιοτική προπόνηση οργανώνει δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, σεμινάρια για την υγεία και τη διατροφή, δράσεις εθελοντικές κοινωνικής ευθύνης, ημερίδες και αγώνες για την ανάδειξη της Μεσσηνίας σε προορισμό αθλητικού προπονητικού τουρισμού.

Με εκτίμηση,

Πέτρος Παπαδόπουλος

πρόεδρος ΓΣ Ακρίτας 2016

Τ. 6944 204 473

petrosakritas@gmail.com

www.akritastivos.gr

Μοιραστείτε τα νέα μας: