Συμμετοχή στο Olympic Stadium Run 2017

Το Δ.Σ. του ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 ενημερώνει ότι θα συμμετέχει με ιδιαίτερη τιμή στη διοργάνωση του 2ου Olympic Stadium Run. Ο Βόρειος Τομέας Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής σε συνδιοργάνωση με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης» στις 29 Οκτωβρίου.

Οι αθλητές/τριες του συλλόγου θα αγωνιστούν στους αγώνες 5 χλμ. καθώς και τον παιδικό των 2 χλμ. οι οποίοι θα έχουν όλοι εκκίνηση και τερματισμό μέσα στον στίβο του Σταδίου.

Το Olympic Run στηρίζει την προσπάθεια που κάνει η οργάνωση ΜΑΧΗ και θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές για τις ανάγκες της οργάνωσης. ​Η ΜΑΧΗ είμαι μια οργάνωση που συνεισφέρει και προωθεί την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον γύρω από τα αυτοάνοσα νοσήματα. 

Η ΜΑΧΗ παρέχει πληροφόρηση, ηθική και ιατρική υποστήριξη με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε νοσήματος. Είναι δίπλα στον υγιή που θέλει να μάθει και στον ασθενή που θέλει να αγωνισθεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής. 

Καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας και οι οικογένειες τους δίνουν έναν επίπονο αγώνα αντιμετωπίζοντας τα αυτοάνοσα
νοσήματα, την τρίτη κατά σειρά αιτία θνησιμότητας παγκοσμίως μετά τις καρδιοπάθειες και τον καρκίνο.

Και φέτος ο αγώνας Olympic Stadium Run είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Μαρουσιώτη γιατρού της ειρήνης Νίκου Δούση Ρασσιά.

​Τρέχουμε για ένα κοινό σκοπό:
Να αποδείξουμε ότι σε αυτήν τη μάχη δεν είναι κανείς μόνος!
Γιατί η ζωή είναι ΜΑΧΗ. Σε αυτή τη μάχη είμαστε μαζί σου..

Μοιραστείτε τα νέα μας: