Απολογισμός 1ων Αναπτυξιακών Αγώνων Στίβου Πελοποννήσου, Καλαμάτα, 18/10/2020

Είχε προαναγγελθεί πριν ένα μήνα η οργάνωση μιας νέας σειράς ημερίδων στίβου για αναπτυξιακές ηλικίες μέχρι 16 ετών. Την Κυριακή στην Καλαμάτα διεξήχθησαν με επιτυχία και πολλά χαρούμενα παιδιά, οι 1οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου, ενώ η σειρά θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο στο Λουτράκι, τον Φεβρουάριο στο Άργος και τον Απρίλιο στην Τρίπολη.

Οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Πελοποννήσου γίνονται με σκοπό να συμβάλουν στην καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για τα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΣΕΓΑΣ, και να αποτελέσουν κίνητρο συνεχούς εξέλιξης & αξιολόγησης επιδόσεων.

Ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 Στίβος οργάνωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Αγώνες στο Στάδιο της Καλαμάτας και δικαιώθηκε από την παρουσία 300 παιδιών από 8 συλλόγους της Πελοποννήσου και 1 συλλόγου από την Αθήνα ως τιμητική συμμετοχή: ΓΣ Αρκαδίας, ΓΣ Ακρίτας 2016, ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, ΣΔΥ Αργολίδας, Γ.Σ.Μ. Λύκαια Μεγαλόπολης, Α.Ο. Μεγαλόπολης, ΓΣ Γυθείου Πανγυθεατικός, Δρυόπες ΓΑΣΕΡ Κρανιδίου Ερμιονίδας. Α.Ο.Σπύρος Λούης Κορυδαλλού-Νίκαιας.

Ευχαριστούμε το Δήμο Καλαμάτας και τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, γιατί χωρίς την υποστήριξή τους οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν σε τόσο καλό επίπεδο. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο η Καλαμάτα πρωτοστατεί στα αθλητικά δρώμενα και δείχνει το δρόμο για επόμενες εκδηλώσεις. Οφείλουμε να τονίσουμε ότι από τους αγώνες παρήχθησαν έσοδα στους επαγγελματίες της πόλης, μιας και οικογένειες παιδιών που έλαβαν μέρος στους αγώνες διανυκτέρευσαν το Σάββατο και κάποιοι από την Παρασκευή, ενώ περισσότερα ήταν τα έσοδα την Κυριακή μιας και περίπου 400 άτομα συνολικά ήρθαν στην πόλη αυθημερόν και με το πέρας των αγώνων έκαναν τη βόλτα τους στα παραλιακά μαγαζιά και την πλατεία.

Ευχαριστούμε τον Αθλητικό φορέα του Σταδίου Καλαμάτας και τον πρόεδρο κ.Παναγιώτη Βασιλόπουλο για τη συνεργασία και στήριξη.

Ευχαριστούμε θερμά την ΄ΚΑΑ “Διάπλαση” για την παροχή ασθενοφόρου / ιατρικών υπηρεσιών και την επιστημονική υπεύθυνη και φυσίατρο κα. Αλεξάνδρα Καραβασίλη.

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Elite city resort όπου φιλοξενήθηκε το pasta party και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην μοναδικής ομορφιάς και επιμορφωτικής αξίας συλλογής ολυμπιακών ενθυμίων από όλη την ιστορία των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων παγκοσμίως.

Ευχαριστούμε του κριτές και τους εθελοντές που συνέβαλαν να διεξαχθούν άρτια τα αγωνίσματα με παιδιά γεμάτα χαμόγελα και ικανοποίηση. Ευχαριστούμε για την μουσική υπόκρουση τους Mellotron Drumline. Ευχαριστούμε τη φωτογράφο κα. Αιμιλία Βουδικλάρη για τις υπέροχες λήψεις.

Ευχαριστούμε τους γονείς παιδιών από τους φιλοξενούμενους συλλόγους που ταξίδεψαν για να δώσουν τα εύσημα στα παιδιά τους και πολλές ευχαριστίες στους γονείς των παιδιών του ΓΣ Ακρίτα που έδωσαν βροντερό παρών για να τα παροτρύνουν να συνεχίσουν την καλή προσπάθεια για άθληση και υγεία.

Πολλά μπράβο και ευχαριστίες στους προπονητές των συλλόγων, που είναι αυτοί που εμπνέουν καθημερινά τα παιδιά για να κάνουν το κάτι παραπάνω, να συναγωνίζονται με αθλητική άμιλλα και υπευθυνότητα.

Ειδικές ευχαριστίες στον πρωταθλητή του Δεκάθλου κ.Μάντη Παναγιώτη και στην πρωταθλήτρια του Άλματος επί κοντώ κα.Βαγενά Κατερίνα, που έδωσαν το παρών κάνοντας άλματα επίδειξης, με σκοπό να δώσουν εικόνες στα παιδιά τι σημαίνει Άλμα επί κοντώ.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά, σημαίνοντα στελέχη του ΣΕΓΑΣ, η κα. Αργιτάκη, η κα. Παχατουρίδου,  ο κ.Βινατσέλας.

‘Είμαστε υπεύθυνοι για τις πιο όμορφες αναμνήσεις των αθλητών και αθλητριών’ από τον πρόεδρο του συλλόγου ΓΣ Ακρίτας 2016, κ.Πέτρο Παπαδόπουλο.

www.akritastivos.gr

Μοιραστείτε τα νέα μας: