Εντυπωσίασε ο Νικόλαος Πονηρέας στα 10.000μ!

Ο Γ.Σ.ΑΚΡΙΤΑΣ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ., το οποίο πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα την Κυριακή 6 Μαΐου 2018. 

Τον Γ.Σ.ΑΚΡΙΤΑ εκπροσώπησε επάξια ο αθλητής μεγάλων αποστάσεων Νικόλαος Πονηρέας, ο οποίος με επίδοση 34’34”.16 κατετάγη 10ος  στην κατηγορία των Εφήβων (Κ20) και παράλληλα 15ος στην κατηγορία των Νέων (Κ23) και 35ος στην κατηγορία Ανδρών. Ο μόλις 18 χρονών, μαθητής της Γ΄ Λυκείου Νικόλαος Πονηρέας, παρά τη δυνατή βροχή, κατάφερε να σημειώσει ατομικό ρεκόρ δείχνοντας πως είναι ένας αθλητής με λαμπρό μέλλον. 

Η αξιολόγηση του εν λόγω αθλητή ήταν διπλή καθώς βαθμολογήθηκε στην κατηγορία των Εφήβων (Κ20) με τρεις βαθμούς, αλλά και στην κατηγορία των Νέων (Κ23) με ένα βαθμό.

Ο προπονητής του Κωνσταντίνος Κουβαράς, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και πρώην πρωταθλητής στους δρόμους αντοχής και μέλος της Εθνικής Ομάδας, ο οποίος τον συνόδευσε σημείωσε για την  αξιόλογη αυτή εμφάνισή του, ότι ήταν η πρώτη κούρσα του Πονηρέα, τονίζοντας το γεγονός ότι αν και πρώτη φορά στην κατηγορία, στην ηλικία του ήταν τέταρτος. Αυτό που ξεχώρισε ιδιαίτερα ήταν η σωστή τακτική του κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατά συνέπεια για την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν τα εχέγγυα για υψηλότερος στόχους.  

Θερμά συγχαρητήρια στον Νίκο Πονηρέα και από τον Πρόεδρο του Γ.Σ.ΑΚΡΙΤΑ Πέτρο Παπαδόπουλο, ο οποίος θα τιμήσει τον σεμνό αθλητή για την εξαιρετική παρουσία του με δώρο μια αθλητική τσάντα για να τον συνοδεύει στους αγώνες του (στίβο, τρίαθλο και Trail).  Συγχαρητήρια, επίσης αξίζουν και στους γονείς, που βλέπουν το παιδί τους-αθλητή να προσπαθεί, να κουράζεται, να χαίρεται και να διασκεδάζει. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους!

SaveSave

Μοιραστείτε τα νέα μας: