Η Μαίρη Πετεινάρη κάνει Προπόνηση Χ 7 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων στο Έπταθλο

Ημερομηνίες: 10-11 Αυγούστου 2020

Τοποθεσία: Πάτρα, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Κ18 από τον ΣΕΓΑΣ

Αθλήτρια: Μαίρη Πετεινάρη, ετών 16

Σύλλογος: Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016, Στίβος, Καλαμάτα

Προπονητές: Ηρώ Αλεξάκη & Δρακόπουλος Κώστας

Στις γυναίκες είναι το έπταθλο και στους άνδρες το δέκαθλο τα πιο απαιτητικά και εντυπωσιακά αγωνίσματα. Η Καλαμάτα έχει εκπροσώπηση στο προσεχές Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με την επταθλήτρια Μαρία Πετεινάρη. Ποια είναι τα 7 αγωνίσματα; μήκος, ύψος, 100 μέτρα με εμπόδια, 200 μέτρα, 800 μέτρα, ακόντιο, σφαίρα. Θα τα κάνει μέσα σε 2 ημέρες, 10 και 11 Αυγούστου και είναι σίγουρο ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Αυτό αποδεικνύει η υπέρ-προσπάθεια που καταβάλει εν μέσω πολύ ζεστών ημερών για να υλοποιηθεί το προπονητικό πρόγραμμα κατά κεραία, υπό την καθοδήγηση των πολύ έμπειρών προπονητών Ηρώ Αλεξάκη και Κώστα Δρακόπουλου (ειδικός σε ρίψεις).

Δείτε με τα μάτια σας στις φωτογραφίες, το μέλημα των προπονητών επικεντρωμένο στην αθλήτρια, γιατί έτσι ‘χτίζονται’ οι αθλητές και εν συνεχεία οι πρωταθλητές!

Ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 και ο πρόεδρος κ.Πέτρος Παπαδόπουλος συμμερίζονται την προσπάθεια της αθλήτριας και της προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προπονητική υποστήριξη. Η προπόνηση των ρίψεων πραγματοποιείται στην Τρίπολη, λόγω έλλειψης κλωβού ρίψεων στην Καλαμάτα και τα υπόλοιπα αγωνίσματα διεξάγονται στο Στάδιο Καλαμάτας.

Βασική επιδίωξη του Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 είναι να καλλιεργήσει τα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό, της ευγενούς άμιλλας, το σύστημα αξιών του ευ αγωνίζεσθε. Μέσα από τη διαδικασία ενασχόλησης με τις δράσεις του συλλόγου το παιδί αθλείται, ψυχαγωγείται, εκπαιδεύεται, κάνει νέους φίλους, χαίρεται τη ζωή.

Μοιραστείτε τα νέα μας: