Επίσκεψη από κ. Σπύρο Καπράλο

Το προηγούμενο Σάββατο (2/4/2016) το τμήμα στίβου του Ακρίτα  είχε την τιμή να δεχθεί επίσκεψη από τον Πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροής κ. Σπλυρο Καπράλο. Ο κ. Καπράλος ξεναγήθηκε στο κλειστό προπονητήριο «Νίκη Μπακογιάννη» και είδε τους χώρους στους οποίους κάνουν προπόνηση κάτω από οποιαδήποτε αιρική συνθήκη οι αθλητές του Ακρίτα. Ενημερώθηκε για τους 5 προπονητές που έχει το τμήμα στίβου και για την εξειδίκευση του καθενός σε ρίψεις, άλματα, δρομικά κλπ.

Έμεινε έκπληκτος από την έκθεση Ολυμπιακών Κειμηλίων που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Elite City Resort ενώ είχε ήδη ακούσεο για το μοναδικό camp μας το καλοκαίρι όπου ανά εβδομάδα δίδασκε και ένας Ολυμπιονίκης, όχι μόνο τα μυστικά του αθλήματός του αλλά και συμμετείχε στα μαθήματα Ολυμπιακής παιδείας από εκπαιδευμένο καθηγητή. Επίσης ο κ. Καπράλος είδε τις εξωτερικές εγκαταστάσεις, εκεί όπου πριν 2 εβδομάδες έγιναν τα πιο πετυχημένα Street Relays με συμμετοχή 1.200 μικρών και μεγάλων αθλητών.

Στο τέλος ενημερώσαμε για τις καινοτομίες που έχει το τμήμα μας όπως τη χρήση 9θέσιου αυτοκινήτου για τη μεταφορά αθλητών και πως μέσα από δεκάδες δράσεις, αν και μόνο με 6 μήνες παρουσίας έχουμε ένα αξιοζήλευτο ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ.

Με την υπόσχεση πως θα είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε, αποχαιρετήσαμε μία σπουδαία προσωπικότητα.

Μοιραστείτε τα νέα μας: