Το 5ο Δημοτικό Σχολείο στο Elite City Resort

Την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, 2 Οκτωβρίου 2017 γιόρτασαν οι τρεις πρώτες τάξεις του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Elite City Resort.

Η 4η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού που φέτος έχει ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και οι μαθητές και μαθήτριες είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες εκτός της  σχολικής μονάδας τους στο Κλειστό προπονητήριο «ΝΙΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ», στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στην έκθεση Ολυμπιακών Κειμηλίων του ELITE CITY RESORT στο πλαίσιο του προγράμματος του  Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για την γνωριμία των μαθητών/τριών με τα αγωνίσματα του στίβου με την αρωγή των προπονητών του ΑΚΡΙΤΑ.

Στόχος της ημέρας αλλά και του Τμήματος Κλασικού Αθλητισμού του ΑΚΡΙΤΑ είναι η άθληση πρωτίστως να αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και στην ενήλικη ζωή τους. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου κ. Ζαχαρέα, τους δασκάλους των τάξεων και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία των δράσεων.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στις μαθήτριες και στους μαθητές στη νέα σχολική χρονιά!

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά 5-7 μμ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας για το Τμήμα Στίβου του ΑΚΡΙΤΑ.

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας στο Elite City Resort (2/20/2017)
Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας στο Elite City Resort (2/20/2017)
Μοιραστείτε τα νέα μας: