Πληροφορίες για Εγγραφές στο Καλοκαιρινό Καμπ

Ο Γ.Σ. Ακρίτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του AKRITAS SUMMER CAMP 22 για παιδιά 4 έως 14 ετών. Ένα πολύπλευρο πρόγραμμα δραστηριοτήτων αθλητικών, επιμόρφωσης, παιχνιδιών και ψυχαγωγίας που τόσο έχει αγαπηθεί από τα παιδιά της Καλαμάτας και Μεσσηνίας, εδ΄ώ και πολλά χρόνια. Βασικός χώρος του Καμπ είναι οι οργανωμένες εγκαταστάσεις του Elite city resort στην παραλιακή της Καλαμάτας.

Πληροφορίες για το Καμπ και για το αντίτιμο της Εγγραφής: 6944 204 473 στον κ Πέτρο Παπαδόπουλο, petrosakritas@gmail.com

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 16 Ιουνίου 2022 και ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου. Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε μία ή και περισσότερες από τις 12 εβδομάδες, όπου διαρκεί το Καμπ. Δραστηριότητες αθλητικές και παιχνίδι πάντα με μέτρα ασφάλειας, και την καθοδήγηση υψηλού επιπέδου γυμναστές και παιδαγωγούς. Η αναβάθμιση του φετινού Καμπ είναι η προσθήκη μαθημάτων Άλματος επί Κοντώ και Ενόργανης Γυμναστικής. Τα ημερήσια προγράμματα περιλαμβάνουν κολύμβηση στην πισίνα του ξενοδοχείου αλλά και στη θάλασσα, βόλτα με το σκάφος Albatross στο Μεσσηνιακό κόλπο, χορό, σεμινάρια, στίβο στο προπονητήριο ‘Νίκη Μπακογιάννη’, επίσκεψη στο εκθετήριο αναμνηστικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου.

Λειτουργεί πέντε μέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, και η διάρκεια  του είναι 12 περίοδοι-εβδομάδες. Σε κάθε περίοδο-εβδομάδα συμμετέχουν από 100-120 παιδιά τη φροντίδα των οποίων αναλαμβάνουν  6-8 εξειδικευμένοι γυμναστές-προπονητές. Στη διάρκεια της ημέρας, όταν περάσει το πρώτο δίωρο που περιλαμβάνει αθλητικές δράσεις, μια πλειάδα συνεργατών αναλαμβάνει δράση έως αργά το μεσημέρι. Ψυχολόγος, διατροφολόγος, καθηγητής πληροφορικής και ρομποτικής, επαγγελματίας χορευτής, καθηγητής ξένων γλωσσών, θεατρολόγος, μουσικός και ειδικοί παιδαγωγοί σε εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του camp.

Οι συμμετοχές δεν σχετίζονται με διαμονή ή άλλες υπηρεσίες στο ξενοδοχείο, οι εγγραφές είναι ανοιχτές σε όλα τα παιδιά, από τη Μεσσηνία, και την Ελλάδα, για επισκέπτες, τουρίστες ξένους και Έλληνες.

Ευχαριστούμε το Elite city resort που για ακόμη μια χρονιά ανοίγει τους υπέροχους χώρους του για τα παιδιά και τους γονείς της Καλαμάτας και Μεσσηνίας.

Μοιραστείτε τα νέα μας: