Καλοκαιρινό Παιδικό Καμπ Ακρίτας 2024 στην Καλαμάτα

Ο Γ.Σ. Ακρίτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του AKRITAS SUMMER CAMP 2024 από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, για παιδιά ηλικιών: Προνήπια, Νήπια, Δημοτικού, Α’ Γυμνασίου.

Ένα πολύπλευρο πρόγραμμα δραστηριοτήτων αθλητικών, επιμόρφωσης, παιχνιδιών και ψυχαγωγίας που τόσο έχει αγαπηθεί από τα παιδιά της Καλαμάτας και Μεσσηνίας, εδώ και πολλά χρόνια.

Βασικός χώρος του Καμπ είναι οι οργανωμένες εγκαταστάσεις του Elite city resort στην παραλιακή της Καλαμάτας.

Πληροφορίες για το Καμπ και για το αντίτιμο της Εγγραφής: 6944 204 473 στον κ Πέτρο Παπαδόπουλο, petrosakritas@gmail.com

Οι συμμετοχές δεν σχετίζονται με διαμονή ή άλλες υπηρεσίες στο ξενοδοχείο, οι εγγραφές είναι ανοιχτές σε όλα τα παιδιά, από τη Μεσσηνία, και την Ελλάδα, για επισκέπτες, τουρίστες ξένους και Έλληνες.

Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε μία ή και περισσότερες από τις 12 εβδομάδες, όπου διαρκεί το Καμπ. Δραστηριότητες αθλητικές και παιχνίδι πάντα με μέτρα ασφάλειας, και την καθοδήγηση υψηλού επιπέδου γυμναστές και παιδαγωγούς. Τα ημερήσια προγράμματα περιλαμβάνουν κολύμβηση στην πισίνα του ξενοδοχείου αλλά και στη θάλασσα, χορό, σεμινάρια, στίβο στο προπονητήριο ‘Νίκη Μπακογιάννη’, επίσκεψη στο εκθετήριο αναμνηστικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ:

Λειτουργεί πέντε μέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 – 15.30, και η διάρκεια  του είναι 12 περίοδοι-εβδομάδες. Σε κάθε περίοδο-εβδομάδα συμμετέχουν από 100-120 παιδιά τη φροντίδα των οποίων αναλαμβάνουν  6-8 εξειδικευμένοι γυμναστές-προπονητές. Στη διάρκεια της ημέρας, όταν περάσει το πρώτο δίωρο που περιλαμβάνει αθλητικές δράσεις, μια πλειάδα συνεργατών αναλαμβάνει δράση έως αργά το μεσημέρι. Ψυχολόγος, διατροφολόγος, καθηγητής πληροφορικής και ρομποτικής, επαγγελματίας χορευτής, καθηγητής ξένων γλωσσών, θεατρολόγος, μουσικός και ειδικοί παιδαγωγοί σε εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του camp.

Ευχαριστούμε το Elite city resort που για ακόμη μια χρονιά ανοίγει τους υπέροχους χώρους του για τα παιδιά και τους γονείς της Καλαμάτας και Μεσσηνίας.

Μοιραστείτε τα νέα μας: