Υποστηρικτές

Οι προσπάθειές μας δεν θα είχαν φέρει αυτά τα αποτελέσματα αν δεν μας είχαν βοηθήσει με διάφορους τρόπους οι παρακάτω υποστηρικτές. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!

Elite City Resort

Το Elite City Resort βρίσκεται στην καρδιά του Μεσσηνιακού Κόλπου, στους πρόποδες του Ταΰγετου μόλις λίγα βήματα από την παραλία. Περιλαμβάνει μεγάλη πισίνα και ένα εστιατόριο με βεράντα σε κατάστρωμα. Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε μοντέρνο, μινιμαλιστικό στιλ και προσφέρουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και στεγνωτήρα μαλλιών. Διαθέτουν επίσης θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή και μίνι μπαρ.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν δίπλα στη μεγάλη πισίνα, απολαμβάνοντας ένα ποτό. Το Ef Zin Restaurant σερβίρει ελληνικά και διεθνή πιάτα που παρασκευάζονται με φρέσκα, τοπικά υλικά. Η εξαιρετική τοποθεσία του καταλύματος είναι ιδανική, όχι μόνο για τους τουρίστες, αλλά και για τους ταξιδιώτες επαγγελματίες.

Cosmos

Το κατάστημα αθλητικών ειδών COSMOS βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Το 3ο και το πιο νέο κατάστημα της αλυσίδας COSMOS, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της αθλητικής ένδυσης και υπόδησης από το 1989, έχει έρθει από το 2010 στην πόλη της Καλαμάτας, για να καλύψει όλες τις ανάγκες των φίλων του αθλητισμού, με άνεση, στυλ, καινοτομία, ποίοτητα και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές.

 

Motul

Η υποστήριξη των αναγκών των πελατών της είναι η υπόσχεση που τηρεί η Motul για περισσότερο από 160 χρόνια, χωρίς να επαφίεται σε ολοκληρωμένες λύσεις, αλλά βελτιστοποιώντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της  με τρόπο που κανείς άλλος δεν κάνει. Η αφοσίωση της Motul στην τεχνολογική ανάπτυξη βρίσκει ανταπόκριση σε περισσότερες από 100 χώρες ανά τον κόσμο και δημιουργεί μια πραγματική κουλτούρα. Μια κουλτούρα που μόνο η εμπειρία και η απόλυτη τεχνογνωσία μπορεί να δημιουργήσει, μια κουλτούρα που ποτέ δεν σταματά να εξελίσσεται.