2ο Kids Fashion Show (2017)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου, το 2ο “Aκρίτας Kids Fashion Show” που διοργάνωσε και παρουσίασε το τμήμα στίβου του Ακρίτα, στον υπέροχο χώρο του Baba Yaga.

Αυτή τη φορά οι αθλητές δεν φόρεσαν φόρμες κι αθλητικά, αλλά ενδυματολογικές δημιουργίες της καλοκαιρινής κολεξιόν καθώς και αξεσουάρ από τα καταστήματα Anna Maria, WOMAN, WE R, BENNETON (μαγιό, πυτζάμα), ΦΕΙΔΑΣ, ΑΧΝΑΡΙ, COSMOS και Prenatal! Επίσης συμμετείχαν στη διάρκεια του show το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, τα ΟΠΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΑΣ και ο ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ενώ οι κομμώσεις ήταν προσφορά των Τέχνη & ΣΤΥΛ και Kelly Feretou.

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές ήταν όταν εμφανίστηκαν μαζί μητέρες και παιδιά χέρι – χέρι…. Στο τέλος κληρώθηκαν αρκετά δώρα των χορηγών ενώ τα καταστήματα που συμμετείχαν πρόσφεραν και μεγάλες εκπτώσεις.

Την παρουσίαση έκανε η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Θεοδωράκου, ενώ η έναρξη του show ήταν εντυπωσιακή, καθώς ξεκίνησε με τη μουσική υπόκρουση με βιολοντσέλο από την προπονήτρια του Ακρίτα Λυδία Παναγιωταρέα.