Κέντρο Ρίψεων ΓΣ Ακρίτας Στίβος Καλαμάτας

Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΑΚΡΙΤΑΣ δημιουργεί ένα από τα καλύτερα κέντρα ρίψεων στίβου στη χώρα. Ο ΑΚΡΙΤΑΣ συνεχίζει την προσπάθεια για να έχουν τα παιδιά της Καλαμάτας, Μεσσηνίας και Πελοποννήσου ότι καλύτερο για να αθληθούν και να αναδείξουν το ταλέντο τους στο στίβο.

Το κέντρο ρίψεων κατασκευάζεται από το ΓΣ Ακρίτα 2016 στο Απρόχωμα Καλαμάτας στην είσοδο και έξοδο της πόλης, σε τοποθεσία του πρώην εργοστασίου του αείμνηστου Ιωάννη Κάρτσωνα, με την ευγενική παραχώρηση από τον κ. Νικήτα Κάρτσωνα και την οικογένεια Βρέττη.

Ήδη έχουμε υλοποιήσει τις χωματουργικές εργασίες, έχουμε φτιάξει τις βαλβίδες για σφυροβολία, δίσκο και σφαίρα καθώς και διάδρομο για ακόντιο.

Το κέντρο ρίψεων θα έχει διεθνείς προδιαγραφές, θα γίνει χώρος για προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας, θα γίνετε Φεστιβάλ ρίψεων, οι διασυλλογικούς αγώνες και άλλες εκδηλώσεις.

Τα επόμενα βήματα είναι ένας κλωβός, αποδυτήρια, τουαλέτες, και προπονητήριο. Θα φυτευτεί γκαζόν, θα μπουν κερκίδες, φώτα, με σκοπό να είναι άνετη και ασφαλής η προπόνηση και η παρακολούθηση.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας κ. Κώστας Δρακόπουλος είναι ο προπονητής του ΓΣ Ακρίτα, με τη δική του τεχνογνωσία θα αναπτυχθούν τα αγωνίσματα των ρίψεων με τεράστια προοπτική, ενώ η Ακαδημία Ρίψεων του Ακρίτα αριθμεί σήμερα 25 παιδιά αλλά προβλέπουμε οτι θα μεγαλώσει πολύ αυτός ο αριθμός.

Μοιραστείτε τα νέα μας: